врати се на Слободен Печат

ГОДИШЕН ПОМЕН

на нашиот сакан и почитуван сопруг, татко и дедо

ДРАГАН ВЕЛИЧКОВСКИ

Горди сме и бллагодарни што те имавме,  засекогаш ќе бидеш во нашите срца и мисли од нашите заеднички поминати години.

Почивај во мир сакан наш.

Од сопругата Катица, ќерката Елена со семејството

ДЕВЕТДНЕВЕН ПОМЕН

Со неизмерна жал им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека нашиот сопруг, татко, свекор и дедо

ТОМИСЛАВ СТОЈАНОСКИ

БОМБАЈ

ненадејно почина на ден 4.3.2022 г. на 82 годишна возраст.

Поменот ќе се одржи во сабота, 12.3.2022 во 11 часот на Градските гробишта во Тетово.

Тагата е голема.

Беше почитуван, вреден, чесен и енергичен човек со големо срце.

Твоите животни достигнувања се плодна почва за идните поколенија.

Со гордост и почит те носиме во мислите, со љубов те чуваме во срцето!

Почивај во мир!

Од сопругата Вера, синот Стојанче, ќерката Марија, снаата Валентина, зетот Тота, внуците Томислав, Јоана, Вера, Душан и Елена

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот сакан сопруг, татко, дедо и свекор

МИЛАН ПОРЈАЗОВ

Годините неможат да ги избришат спомените за тебе.

Сопругата со семејството

НЕПРЕБОЛ

КОСТА ХАЏИ АНТОНОВСКИ

-основач на „Мал битолски Монмартр”-

Година исполнета со мислите и сеќавањата за тебе и твоето дело.

Беше вљубен во твојата Битола на која и остави траен белег за навек-светската манифестација со децата од светот.

Ние сме горди со твоите дела.

Браќата Стефан и Александар со семејствата

ЖАЛНА ВЕСТ

ТОМИСЛАВ СТЕФАНОВИЌ

27.3.1935-8.3.2022

Засекогаш се затворија нашите најубави плави очи… и веќе ништо нема да биде исто.

Бескрајно тажни, сопругата Гордана и ќерките Соња и Николета

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока болка им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека на ден 7.3.2022 година, почина нашиот сакан брат и чичко.

ВИКТОР ПАВЛОВ

(1970-2022)

Засекогаш ќе те носиме во нашите срца и мисли.

Почивај во мир

Погребот ќе се изврши на ден 9.3.2022 година, во 13 часот на Градските гробишта “Бутел”, оддавање почит во капела од 12 – 13 часот.

Од братот Роберто со семејството

ТАЖНО СЕЌАВАЊЕ

На 9.3.2022 година се навршуваат три години откако не напушти нашиот сакан сопруг и татко

ЉУПЧО БОРАНИЕВ

Дипл.инг.архитект

По тој повод семејството ќе донира средства во хуманитарни цели, со што ја продолжува неговата хуманитарна мисија.

Ожалостени:

Сопругата Софија и ќерките Ана и Бојана

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока болка им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека на ден 07.03.2022 година, почина нашиот мил и непрежален сопруг и татко.

 

ВИКТОР ПАВЛОВ

(1970-2022)

Луѓето што ги чуваме во срцето никогаш не не напуштаат.

Тие живеат во добрината што ја делеле и во љубовта што ја донеле во нашите животи.

Погребот ќе се изврши на ден 9.3.2022 година, во 13 часот на Градските гробишта “Бутел”, оддавање почит во капела од 12 – 13 часот.

Твоите најсакани сопругата Ана и ќерките Симона и Ања

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

      На нашиот сакан пријател и колега

 

ВИКТОР ПАВЛОВ

(1970-2022)

Далеку си од нас, но никогаш оддалечен од нашите мисли и сеќавања за годините поминати со тебе.

Нека ти е вечна слава голем човеку.

Од твоите вработени “ Чезакомерц Д.О.О “

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока болка им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека на ден 07.03.2022 година, почина нашето непрежалено чедо.

ВИКТОР ПАВЛОВ

(1970-2022)

И небото понекогаш ќе заплаче за оние кои заминаа прерано.

Горди сме што те имавме и бескрајно тажни што те изгубивме.

Беше и ќе останеш нашиот ангел.

Погребот ќе се изврши на ден 09.03.2022 година, во 13 часот на Градските гробишта “Бутел”, оддавање почит во капела од 12 – 13 часот.

Со почит и љубов од родителите Симеон и Славка

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

На нашата сакана мајка, баба и прабаба

СТАНИСЛАВА ТУФЕГЏИЌ

На 9.3.2022 година изминуват 40 тажни денови без твојата љубов, добрина, искереност и човечност.

Те благодариме за се. Почивај во мир.

Од семејството

СЕЌАВАЊЕ  

АЛЕКСАНДАР С. НИКОЛОВСКИ

(1986-2022)

Со почит.

Неговото семејство: сопругата Оливера, ќерките Билјана и Гордана и синот Горан  со семејствата

ТАЖНА ВЕСТ

Ги известуваме роднините и пријателите дека почина нашата мила сопруга и мајка

ХРИСТИНА АРСОВА

дипл. инж. технолог

1948 - 2022

Погребот ќе биде на Градските гробишта во Бутел, денес, 8.3.2022 год., во 13:00 часот. Оддавање почит во капела од 12:30 до 13:00 часот.

Од Семејството

КРИСТОФЕР БИГИ ВОЛИС

.

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На 1.3.2022 г. се збогувавме со нашиот најмил

СЛОБОДАН ЦОБЕ ПЕТРОВИЌ

Засекогаш ќе остане во нашите срца

Неутешни фамилијата Поповиќ

ВЕЧЕН  СПОМЕН  И ПОЧИТ

АНДРЕЈ ТОКАРЕВ

(1935-2021)

Братот Михаил Токарев со семејството

 

 

ДВАЕСЕТ И ЕДЕН ГОДИШЕН НЕПРЕБОЛ

На нашиот сакан и непрежален сопруг, татко, свекор и дедо

АНДРЕЈА ХРИСТОВ

(5.3.2001-5.3.2022)

Годините не можат да ги избришат спомените и сеќавањето за тебе.

Ожалостени: сопругата Нада, синовите Димитар и Александар со снаата Магдалена и внуците Андреј и Михаела

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

На 6.3.2022 година се навршуваат четириесет тажни денови откако го нема со нас нашиот драг

СЛОБОДАН МЛАДЕНОВСКИ-ЦОБЕ

1940-2022

На тој ден, недела, во 11 часот ќе го посетиме неговиот вечен дом на Градските гробишта Бутел.

Од семејството