врати се на Слободен Печат

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 17.2.2024 година се навршува една година без нашата сакана мајка, баба, прабаба и свекрва

ЉИЉАНА НИКОЛОВСКА

Сеќавањата на тебе, твојата љубов и грижа која неуморнo ни ја даваше, вечно остануваат во нашите мисли и срца. Многу ни недостасуваш, мила наша.

Поменот ќе се одржи на гробиштата Бутел во 11.30 часот.

Со љубов и почит твоите деца Славко, Катица и Златко со семејствата.

ТАЖНА ВЕСТ

Ве известуваме дека на 11.2.2024 почина нашата мајка, баба и сопруга

ЈАНЕВСКА КАТЕРИНА

1943-2024

Погребот ќе се изврши на Градските гробишта Бутел на 13.2.2024 година од 11 до 12 часот во Капела.

Од фамилијата

ЖАЛНА ВЕСТ

Ги известуваме нашите роднини и пријатели дека почина нашата мајка

МИЦА

од Дебар

1932-2024

На ден 10.2.2024 (сабота) во 11:30 часот ќе биде изложено телото во Капела Бутел, а погребот ќе започне во 12 часот.

Од синовите Љубе и Никола Аврамовски

СЕЌАВАЊЕ

МИЛАН ИВАНОВСКИ

Татко,

поминаа 12 тажни години без тебе, но ти остана во моето срце и душа засекогаш.

Ти благодарам за поддршката што ми ја даваше.

Почивај во мир.

Твојот син Венко

ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

Се навршуваат три години од смртта на нашата сестра, золва, тетка и баба

МИЛКА САЈКОВА

По тој повод на 10.2.2024 година во 12 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на Градските гробишта Бутел.

Те носиме во нашите срца и мисли.

Почивај во мир.

Од семејството

ПОМЕН

40 дневен помен на нашата мајка, свекрва, баба и прабаба

БЛАГА ФИТИ

Бескрајна благодарност за сè што направи за нас.

Таки,Зоја и Нина и Благородна со семејствата

ПОМЕН

40 дневен помен на нашата мајка, баба и прабаба

БЛАГА ФИТИ

Ни останува споменот на твојата добрина и љубов со несебична грижа, разбирање и поддршка за сите нас.

Снеже,Драги,Никола и Атанас со семејството

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На ден 10.2.2024 год. (сабота) се навршува една година од прераната смрт на нашиот  братучед и чичко

ДИМИТАР АНАСТАСОВСКИ

1977-2023

По тој повод ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата Бутел во 10:30 часот

Од братучедите Мартина и Марко,снаата Весна, зетот Оги, и внуците Ева, Филип, Лана и Ведра

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На ден 10.2.2024 год. (сабота) се навршува една година од прераната смрт на нашиот внук, братучед и чичко

ДИМИТАР АНАСТАСОВСКИ

1977-2023

По тој повод ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата Бутел во 10:30 часот.

Од тетка Ели, тетин Диме, братучетка Маја, зет Кире, внуци Леон и Ирис

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На ден 10.2.2024 год(сабота) се навршува една година од прераната смрт на нашиот внук, братучед и чичко

ДИМИТАР АНАСТАСОВСКИ

1977-2023

По тој повод ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата Бутел во 10:30 часот

Од чичко Гоце, стрина Бранка, братучеди Фросина и Филип, зет Иван, внуки Елени и Ана

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На ден 10.2.2024 год. (сабота) се навршува една година од прераната смрт на нашиот син, брат, девер и чичко

ДИМИТАР АНАСТАСОВСКИ

1977-2023

По тој повод ќе го посетиме неговиот вечен дом на гробиштата Бутел во 10:30 часот.

Вечно ужалени мајка Јонка, брат Томе, снаа Силве и внука Софија

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 10.2.2024 год.(сабота) се навршува една тажна година од смртта на нашиот сакан Татко и Дедо

Трајко Јаневски

1935 – 2023

По тој повод ги покануваме сите роднини и пријатели да го посетиме неговото вечно почивалиште на гробиштата Бутел во 12 часот.

Со љубов и почит од ужаленото семејство,

ќерката Елизабета, зетот Момир, внуците Нина и Бојан, снаата Маринела, и правнуците Ведран и Mаксим

СЕЌАВАЊЕ

за нашата мајка, баба, прабаба

СТОЈАНКА СИМОНОВСКА

2015-2024

Поминаа години тажни и полни со спомени.

Нема ден без мисла за вас.

Вашата ќерка со семејството

СЕЌАВАЊЕ

за нашиот татко, дедо, прадедо 

ЖИВКО СИМОНОВСКИ

2004-2024

Поминаа години тажни и полни со спомени.

Нема ден без мисла за вас.

Вашата ќерка со семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

Со голема тага ве известуваме дека на 5.2.2024 почина нашиот татко, дедо, прадедо

АНДРЕЈА ГЕРАСИМОВ

Погребот ќе биде во среда, 7.2.2024 во 12 часот на Градските гробишта Бутел.

Од синот Стефан со семејството

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

Поминаа четириесет тажни и непреболени денови од загубата на нашиот мил и драг брат

ТОПУЗОСКИ ИВАН

По тој повод на 7.2.2024(среда) во 11 часот ќе го посетиме неговото вечно одморалиште на гробиштата Бутел за да му оддадеме достојна почит и положиме свежо цвеќе.

Од братот и сестрата

Жална вест
Со голема тага ве известуваме дека на 02.02.2024 год. почина нашиот брат и вујко

Марин Грнчаровски

1973 г. - 2024г.

Погребот ќе се изврши на гробиштата Бутел на 04.02.2024 год. во 13 часот.

Од семејството: Стефан, Даме, Зоки и Маја

ДВЕГОДИШЕН ПОМЕН
Изминаа две години без нашата сакана мајка, сопруга и баба

АНИЦА АНЧЕВА

1935-2022

Горди сме што те имавме а бескрајно тажни што те изгубивме.

Од твојот сопруг Ѓорге Анчев и семејството