врати се на Слободен Печат

 ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

 Изминаа 6 месеци од смртта на нашиот сакан сопруг, татко и дедо

МИЛОШ ЗМЕЈКОВСКИ

По тој повод во сабота на 27.11.2021 г. во 11:00 часот на Градските гробишта Бутел ќе го посетиме неговиот вечен дом и ќе положиме свежо цвеќе.

Од семејството Змејковски

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата најпочитувана, со најблагородно срце и најчиста душа, пријателка и сосетка

РАДМИЛА КОЦАРЕВА

Почивај во мир, најмила наша госпоѓа Рада!

Со особена почит, соседите од зграда 87 на бул. Илинден, Скопје

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

ПОПОВСКИ РАДОВАН

74 години од Куманово

Мил наш Раде, Фадер, Дедо Раде

Во тишината на вечниот мир нека те следи нашата љубов посилна од времето и заборавот.

Твоите Лепосава, Ана, Благојче, Ивана, Огњен , Елена, Новица, Јован, Петра, Никола, Јосиф, Максим

ЕДНОГОДИШЕН   ПОМЕН

За нашиот мил и сакан сопруг,татко и дедо

КОСТАДИН СТОЈАНОСКИ

1940 - 01 декември 2020

Далеку си од нас,но никогаш оддалечен од нашите мисли и сеќавања за годините поминати со тебе. Почивај во мир!

Твоите најмили, сопругата Анкица, синот Дарко и ќерката Камелија со семејствата

 

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

На 27.11.2021 година се навршуваат шест месеци од смртта на нашата сакана и почитувана сопруга, мајка, свекрва и баба

МЕНА ПАВЛЕСКА

1945-2021

По тој повод на 27.11.2021 година во 11:45 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на гробиштата во Ѓорче Петров и ќе положиме свежо цвеќе . Ти засекогаш ќе бидеш во нашите срца.

Од сопругот Михајло, синот Влатко, снаата Лидија и внуката Сандра

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

РАДМИЛА ГАЛИЌ – КОЦАРЕВА

1932-2021

Радмила беше извонредно голем човек,кој ќе остане длабоко во нашите мисли и срца. Почивај во мир.

Од внукот Драган Галиќ со семејството од Белград  и внукот Сашо Галиќ со семејството од Краљево

 

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

РАДМИЛА ГАЛИЌ – КОЦАРЕВА

1932-2021

Радмила беше извонредно голем човек,кој ќе остане длабоко во нашите мисли и срца. Почивај во мир.

Од сестрата Ана и зетот Бошко Анѓелковски, внуката Гордана и Љупчо Несторовски

ГОДИШЕН ПОМЕН

На нашиот драг и незаборавен

КИРО АНГЕЛЕСКИ

Замина тивко во вечноста, времето поминува а ти се повеке ни недостасуваш но постојано си и ќе останеш во нашите скршени срца. Со својата ведрина и мудрост постојано пленеше околу себе. Ти благодариме што ни беше сопруг, татко и дедичко. Не научи да бидеме добри луѓе , а ти беше и остана повеке од човек. Почивај во мир мил наш, царство небесно.

Поменот ке се одржи на 27.11.2021г во 10.30 часот на градските гробишта во Ѓ. Петров во кругот на семејството и пријателите, да положиме свежо цвеќе на неговиот вечен дом.

Од семејството

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 27 ноември 2021г. во 10.30 часот на Градските гробишта Бутел, ќе направиме едногодишен помен на нашите родители

НИКОЛА (КОЛЕ) И АНДРОМАХИ (МАХИ) СТОЈАНОВ

Заминавте заедно, еден по друг, исполнувајќи не со голема празнина и болка. Зад вас оставивте многу спомени и дела за кој ви должиме неизмерна благодарност и почит. Почивајте во мир. Споменот на вас секогаш ќе биде во нашите срца

Со неизмерна тага и вечен спомен од ќерките Ваја Б. и Силвија С. со семејствата

СЕЌАВАЊЕ

Една година без нашиот сакан сопруг, татко и дедо

АТАНАС НИЧЕВ

1937-2020

Додека постоиме и дишеме, Ти си нераскинлив дел од нас.

Со љубов, сопругата Слободанка, ќерките Катерина, Марија, Анета и Ели со семејствата

ДВЕГОДИШЕН ПОМЕН

На 25.11.2021г. се навршуваат две години од смртта на нашиот почитуван

ГРГА БЕЗЕГ

1947-2019

Со љубов и почит, почивај во мир.

Од семејството

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

Во недела 21.11.2021 година се навршуваат четириесет дена од смртта на нашиот сакан

М-р СТЕВАН ОГНЕНОВСКИ

1948-2021

По тој повод донирани се средства.

Засекогаш остануваш во нашите мисли и срца. Бескрајно те љубиме.

Сопругата Маргарита со семејството

ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

Изминаа три тажни и долги години од смртта на нашиот сакан сопруг, татко, свекор и дедо

ИЛИЈА НАЈКОВ

По тој повод на ден 21.11.2021 година ( недела) во 11 часот на Градските гробишта Бутел ќе го посетиме неговиот вечен дом, да му одададеме почит и положиме свежо цвеќе.

Со голема љубов и почит почивај во мир.

Од семејството

ГОДИШЕН ПОМЕН

КОЛЕ ИВАНОВ

На ден во сабота (20.11.2021г.) во 12:00 часот ќе се одржи годишен помен за нашиот мил и непрежален сопруг, татко, свекор и дедо. Поменот ќе се одржи на гробиштата во Бутел.

Од сопругата Слава, синот Ангел, снаата Азалеа, внуците Дарио и Дана Софија, и од ќерката Анета со зетот Атанас и внукот Дамјан.

СЕЌАВАЊЕ

на

СИМО МИНЕВСКИ

15 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

СЕЌАВАЊЕ

на

ЦВЕТА МИНЕВСКА

3 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

СЕЌАВАЊЕ

на

КРСТО МИНЕВСКИ

15 год.

Времето минува спомените за тебе се вечни.

Од фамилијата

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

МИРЈАНА МИТЕВА

(1942-2021)

На 20 Ноември 2021 година се навршуваат шест тажни месеци од смртта на нашата сакана мајка и баба Мира. Поменот ќе се одржи на 20 Ноември 2021 година (сабота) во 11 часот на Градските гробишта во Бутел.

Семејство Митеви