врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до

ВЕРА СТОЈАНОВИЌ

Род. ДУКОВСКА

(1950-2021)-Белград

Сакана сестро, во ова време –невреме , не успеав да бидам до тебе во твоите последни денови. Прости ми. Почивај во мир.

Твојата сестра Мики со децата Жељко и Весна со семејството.

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

На 11 ноември 2021 година се навршуваат шест месеци од смртта на нашата сакана и почитувана мајка, свекрва, баба и прабаба

ЉУБИЦА РАВАНОСКА

По тој повод на 11 ноември(четврток) 2021 година во 12 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на Градските гробишта Бутел и ќе положиме свежо цвеќе.Твојата ведрина , добрина и неизмерна љубов што ни ја даваше на сите нас ќе останат во трајно сеќавање. Засекогаш ќе бидеш во нашите срца и мисли.

Од синот Пане, ќерката Сава со семејствата

СПОМЕН

Во вторник, 9 ноември, се навршува една година од смртта на

 

АХИЛ ТУНТЕВ

Си спомнуваме на неговиот лик и на годините кои ги поминавме заедно.
Додека сме живи, ќе бидеме благодарни што имавме таков татко и дедо.
Поменот беше извршен во недела, 7 ноември, во кругот на семејството.

Тунтеви

IN MEMORIAM

ДРАГАН ГРАДИШКИ

2003-2021

Ние старееме, а спомените за тебе не стареат.

Оле со децата

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

Се навршуваат 40 дена од смртта на нашиот сопруг, татко и дедо

ДРАГАН НАУМОВ

Поменот ќе се одржи во недела на 7  ноември во 11 часот на Градските гробишта Бутел

Од семејството

ГОДИШЕН ПОМЕН

На 8.11.2021 година, понеделник, се навршува една година од смртта на нашата сопруга, мајка и баба

ВАСИЛКА ЦВЕТКОВСКА

(1953-2020)

Поменот ќе се одржи на Градските гробишта Бутел, парцела 264, во 12 часот.

Сопругот Гроздан, синот Нино и внукот Максим

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До нашата мила и почитувана сестра, тетка и балдза

ВЕРА ЧИЧАКОВСКА

Од Марија Писинова со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До нашата мила и почитувана снаа и вујна

ВЕРА ЧИЧАКОВСКА

Од Весела Стојковска со ќерките со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До мојата сакана лела

ВЕРА ЧИЧАКОВСКА

Од внуката Златица Жантевска-Пејиќ со семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

Ве известуваме дека на 4-ти Ноември по долга и тешка борба со болеста не напушти нашата љубена мајка, баба и столб на семејството

ВЕРА ЧИЧАКОВСКА

Погребот ќе се изврши на  Градските гробишта Бутел  на  5-ти Ноември во 12:30, а ќе биде изложена во Капела од 12 до 12:30 часот.

Од Татјана, Андреј, Марија и Ема

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

Изминаа шест месеци од смртта на нашиот сакан татко и дедо

БОГДАН БЕТИНСКИ

Поменот ќе се одржи на Градските гробишта Бутел на 7.11.2021година (недела) во 10: 30 часот. Засекогаш со нас. Почивај во мир

Твоето семејство

ПОМЕН

На ден 4.11.2021 година се навршува една година од смртта на нашата сакана мајка, свекрва и баба

ДРАГИЦА КОНЕВА

1929-2020

Засекогаш ќе останеш во нашите сеќавања

Семејство Коневи

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

Изминаа четириесет тажни дена од смртта на мојата мила сопруга и прекрасна мајка

МАРИЈА НЕШКОСКА

Поменот ќе се одржи утре, петок, 5.11.2021 година во 12 часот во Соборниот храм Св. Климент Охридски-Скопје.

Ожалостени сопругот Стеван и ќерката Александра

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН 

Во сабота на 6.11.2021 година се навршуваат четириесет дена откако прерано не напушти нашата непрежалена сопруга и мајка

ЛИЛЈАНА ЈАЌОСКА

Ги известуваме сите роднини и пријатели дека во 12:00 часот, ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на Градските гробишта Бутел.

Со неизмерна тага и вечен спомен, од сопругот Душан, синот Драгољуб, ќерката Александра и ќерката Елена со сопругот Горјан и децата Мила, Нико и Алек.

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот зет, тетин и дедо

ДРАГАН ДАНГАЛОВ

Почивај во мир.Со длабока тага

Ангел, Милена и Петар

ЖАЛНА ВЕСТ

На ден 2.11.2021 година во својата 81ва година на животот не напушти нашиот сакан сопруг и татко

ДРАГАН ДАНГАЛОВ

Погребот ќе се изврши на ден 3.11.2021 година од 11 до 11:30 часот , кога телото ќе биде изложено во капелата  на Градските гробишта Бутел.Засекогаш ќе останеш во нашите мисли и сеќавања.

Ожалостени сопругата Слободка и синот Оливер

СЕЌАВАЊЕ

Пет години без твојот ведар лик и насмевка

БИЛЈАНА МЛАДЕНОВСКА

Времето што одминува неможе да ја намали тагата и болката по тебе.Вечно ќе те носиме во нашите срца и горди сме што те имавме.Почивај во мир

Мајката Ана, братот Горан и снаата Моника

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ
Изминаа шест тажни години откако прерано не напушти нашата единствена и сакана ќерка

ЈУЛИЈА ВИЧИШКА КОСТОСКА

Чедо наше, Почивај во мир и спокој.

Неутешни родителите