врати се на Слободен Печат

НЕЗАБОРАВ

за мојот брат

АЛЕКСАНДАР-САШО МАНЕВ

3 год.

Секогаш во срцето и спомените на неговата сестра Лела со семејството

НЕЗАБОРАВ

за мојата мајка

МИЛА МАНЕВА

27год.

Секогаш во срцето и спомените на нејзината ќерка Лела со семејството

НЕЗАБОРАВ

За мојот татко

МЕТОДИЈА МАНЕВ

38 год.

Секогаш во срцето и спомените на неговата ќерка Лела со семејството

СЕЌАВАЊЕ

Помина една година од прераната смрт на мојот почитуван и драг пријател

МИХАЈЛО КОНЕСКИ

Со почит од неговиот пријател Мичо и семејството Салом

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

На 17.11.2021 година (среда) се навршуваат четириесет најтажни дена од смртта на нашиот сопруг, татко и дедо

ПЕТАР ГЕОРГИЕВ

(1946 - 2021)

Ќе го посетиме неговиот вечен дом во 11:30 часот да му оддадеме почит и положиме свежо цвеќе.

Сопругата Нада, синовите Антонио и Роберт, снаата Даниела и внукот  Александар

СЕЌАВАЊЕ

Изминаа седум години од смртта на нашиот син

ИВАН БИЛИНСКИ

Саканите никогаш не умираат. Засекогаш ќе останеш во нашите сеќавања и срца.

Од тато Стево и мама Перса

ТАЖЕН ПОМЕН

За нашата сакана

ТОФА ЃОРГИЕВСКА

Помина една година исполнета со тага и болка без тебе. Твојот благороден лик вечно ќе остане во нашите срца и спомени. Поменот ќе се одржи на 13.11.2021 година во 11 часот на Градските гробишта Бутел. Почивај во мир наша најмила.

Од Братот Пере, сестрите Јелица и Софка со внуците

СЕЌАВАЊЕ

на нашиот

ЉУПЧО ТОДЕВСКИ

Никогаш не заборавен, секогаш со нас.

Од сопругата со децата

НЕПРЕБОЛ

ТАТАЈАНА НИКОЛОСКА

Родена ТРПЕСКА

2002-2021

Никогаш нема да те заборавиме, те чуваме во нашите срца и мисли. Почивај во мир.

Мама Даница, Александар, Вања, Емилија и Љубомир

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашата почитувана и драга колешка,

Сестра МАРИЦА БОЖИНОВСКА

Горди сме што беше наша колешка и соработник, беше врвен професионалец посветен на својата професија, но пред се беше човек со големо срце исполнето со љубов, добрина и почит за сите нас. Иако засекогаш не напушти, твојот лик и дело,  твојата харизма и насмевка нема никогаш да бидат заборавени. Добрите луѓе никогаш не умираат. Ти благодариме за се. Нека ти е вечна слава и почивај во мир.

Од вработените во  ЈЗУ Специјализирана болница за белодробни заболувања и ТБЦ-Лешок

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

на нашата сопруга, мајка, свекрва и баба

ПЕРСА НОВКОВСКА

Поменот ќе се одржи на 14.11.2021 година во 10:30 часот на гробиштата во Ѓорче Петров.

Од сопругот Методија, синовите Владимир и Горан со семејствата

ПОСЛЕДНО ЗБОГУМ

на нашиот директор

АДЕМ КОЧАН

чиј спомен ќе го носиме вечно во нашите срца. Ни беше пријател, учител, водач-3 децении. Твоето дело ќе го продолжиме заедно со твоите деца и внуци. Почивај во мир наш Адем.

Од семејството и вработените

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

ТРАЈЧЕ ЃОРЃИЕВСКИ

11.11.2020-11.11.2021

Ни недостигаат средбите за твојот роденден, а и Богомила повеќе не е иста без тебе. Секогаш ќе бидеш присутен во нашите срца и спомени.

Од сестрата  Нада, внуката Снеже, Владо, Јован и Мила

ПОМЕН

За мојот татко

ВУКЕ ПАНДИЛОВСКИ

23.3.1999-23.3.2021

Благодарам за твојата ведрина, мудрост и разбирање.

Од синот Душко, внуката Ирина и внукот Јане

ПОМЕН

За мојата мајка

РАДА ПАНДИЛОВСКА

20.11.2017-20.11.2021

Благодарам за твојата ведрина, мудрост и разбирање.

Од синот Душко, внуката Ирина и внукот Јане

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На саканата тетка и баба

РОСКА ИЛИЕВСКА

1935-2021

Засекогаш во нашите мисли, молитви и срца. Почивај во мир

Од семејството Сотировски и Ристески

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

Помина цела една година без тебе, Трале.

ТРАЈЧЕ ЃОРЃИЕВСКИ

Многу ни недостигаш. Вечна слава и спомен.

Од смејството Ѓорѓевски Бубе, Мате, Ѓоре, Вида, Елена, Ана и внуците Јан, Мика и Алек

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

По повод ненадејната смрт на

Др. ДРАГАН ФИЛИПОВИЌ

истакнат хирург од Тетово

Голем активист и добротвор во СРПСКАТА ЗАЕДНИЦА во Македонија, на семејството му изразуваме длабоко сочувство.

Српски Национален Совет во Македонија