врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на мојот сакан син

Кочовски Ванчо

Мајката Нада

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Радко Манов

Почивај во мир драг пријателе

Ице, Лале, Горан и Росица

СЕЌАВАЊЕ

Борче Тасев

Ми беше чест што те познавав, сочувство до семејството
од Филип Поповски

Крајна благодарност до раководниот тим и вработените во домот за стари лица “Сонце”

Јас како сопруга на покојниот Драган Величковски кој престојуваше од 17.9.2017 година до неговата смрт на 12.3.2021 година оддавам крајна благодарност и внимание до раководниот тим на домот Сонце и сите вработени, а посебно до младиот директор Александар Димов за неговата посебна грижа и залагање за здравјето на Драган, на чии раце почина мојот сопруг

ДРАГАН ВЕЛИЧКОВСКИ

Од сопругата Арнаудова Катица

СЕЌАВАЊЕ

на

МЕТОДИ СИМЕОНОВ

Засекогаш ќе живееш во нашите мисли и сеќавања.

Од семејството

СЕЌАВАЊЕ

на

ЈАНА СИМЕОНОВА

Засекогаш ќе живееш во нашите мисли и сеќавања.

Од семејството

Јавна Благодарност

 Почитувани,

Од мое лично име, од името на мојата сопруга Гордана, целото наше семејство и од сопругата на починатиот Дарко,  Наташа Милошевска и фамилијата, сакам да изразам Јавна Благодарност и должна Почит кон доцент Д-р Јован Ивчев, Д-р Нада Ивчева, сите доктори, сестри и медицински персонал од интезивната нега од ГОБ 8 Септември-Скопје  кои беа вклучени во борбата за зачувување на животот на нашиот сега веќе покоен, но многу сакан зет,шура,брат и сопруг Дарко Милошевски.

Борбата за животот на Дарко Милошевски од страна на докторскиот тим беше посветена, секојдневна, макотрпна и исцрпна.

Иако, господ одлучи Дарко да биде во Царството небесно, ние како семејство и фамилија сакаме да изразиме огромна благодарност за пожртвуваноста на доц д-р Јован Ивчев и целиот медицински тим кој беше задолжен за негата на Дарко.

Белиот мантил како професија треба да биде високо достојна за Почит и Благодарност, а поготово сега, кога се исцрпени  и во борбата против Ковид.

Слава и Почит за докторите кои се наша најголема вредност.

Апел до сите граѓани да ја почитуваат оваа професија, бидејќи порано или подоцна, ние сме во нивните раце.

 

 

 

ДАРКО

Со огромна Почит и Благодарност,

Васил и Гордана Пишеви,

Семејството Пишеви,Наташа Милошевска и фамилијата.