врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Со длабока тага и голема болка, се простуваме од нашата драга и храбра братучетка

ОЛГА ТРАЈКОСКА САЛАТОСКА

Во траен спомен ни останува  нејзиниот ведар и драг лик, а сето време поминато заедно ќе трае вечно.

Почивај во мир наш ангелу!

Од братучетките   Виолета, Милка и Јадранка со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашиот дедо и прадедо

КИРО ЗЕЛЕНИКОВСКИ

Твојата добрина, прекрасна душа и твојата љубов што ни ја подаруваше засекогаш ќе остават траги во нашите мисли и срца

Од внуците Милена и Киро со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

КИРО ЗЕЛЕНИКОВСКИ

Ќе те носиме во нашите срца и мисли засекогаш. Горди сме што те имавме и што на секој чекор ја чувствуваме твојата љубов и топла насмевка.

Од синот Зоран со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Со длабока жал ги известувам сите роднини и пријатели  дека мојот сакан сопруг

КИРО ЗЕЛЕНИКОВСКИ

1930-2021

Почина на ден 31.12.2021 година. Погребот е извршен на ден 1.1.2022 година во кругот на семејството.

Неговата големина како личност, животни достигнувања, неговата насмевка и неговото благородно срце за секогаш ќе останат во мене.

Ожалостена сопругата Милена Зелениковска

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

КИРО ЗЕЛЕНИКОВСКИ

Ти благодариме за се што стори за нас, твојата топла насмевка, благородна душа и големо срце засекогаш ќе ги носиме во нашите срца.

Од ќерката Соња со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до

ТРАЈЧЕ ПЕТРОВ

Од Кратово

7 дена

Манче и Страшо

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до

БУБА ПЕТРОВА

2001-2021

20 години

Манче и Страшо

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

ЛИДИЈА ФИЛОНОВА МАРКОВА

1927-2021

По тој повод на 31.12.2021 г. во 11 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на Градските гробишта Бутел. Засекогаш ќе останеш во нашите срца.

Со почит од семејството.

 

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

ТОДОРКА ДИМОВСКА

1929-2021

По тој повод на 31.12.2021 г. во 11 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на Градските гробишта Бутел. Горди сме што те имавме и засекогаш ќе останеш во нашите срца.

Со почит од семејството.

СЕЌАВАЊЕ

Изминуваат 14 години од смртта на мојот сопруг и татко

ДЕПИНОВСКИ БРАНКО

-ДЕПИН-

Спомените остануваат за секогаш во мојата самотија која е најтешка од се.

Сопругата Марга со семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

На ден 27.12.2021 година почина нашиот

АЛЕКСАНДАР АНТИМ РАДЕВСКИ

Дипл.град.инж

Роден на 17.2.1931 година во с. Робово

Погребот ќе биде според ковид мерките на Градските гробишта Бутел на 29.12.2021 во 13:30 часот.

Со голема почит и љубов сопругата Беба, синот Владимир, снаата Ебру, ќерката Анета и неговите сакани внуци Мартин, Бојан и Александар Ата

                                                  ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Со длабока тага и болка им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека нашата мила и непрежалена мајка и баба

ЉУБИЦА САЛАТОСКА

почина на ден 25. 12. 2021 и не остави вечно да жалиме за неа.

Погребот е извршен на 26. 12. 2021 година на гробиштата Бутел во кругот на потесното семејство

Ожалостени ќерките Виолета, Милка и Јадранка со своите семејства

 

ТАЖНА ВЕСТ

Со голема тага, ги известуваме сите наши роднини и пријатели, дека на ден 24.12.2021 почина нашата сакана

Примариус Д-р КАТЕРИНА ДЕМБОСКА

(родена ЈАНЕВА)

Гинеколог Акушер

Погребот беше извршен на ден 25.12.2021 на градските гробишта Тетово.

 Најмила Катице, засекогаш ќе останеш во нашите сеќавања.

Oд синовите Горан и Зоран, снаите Дајана и Светлана и внуците Александар, Душко, Дарко, Катерина и Кирил.

ТАЖЕН ПОМЕН

На ден 28.12.21 година се навршуваат две години од смртта на нашата мајка, свекрва и баба

СПАСЕНИЈА КИТАНОВА

Секогаш ќе бидеш во нашите мисли и сеќавања

Семејство Китанови

 

 

ТРИГОДИШЕН ПОМЕН

АНГЕЛЕ ЕФТИМОВ

2018 – 2021

Бескрајно недостасуваш!

Засекогаш во нашите мисли и сеќавања .

Со љубов Марина со семејството

IN MEMORIAM

КИЧА БОРОЗАН ПАНОВСКА

седум години и шест месеци

Ќерките Радмила и Соња со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашата

ВИКТОРИЈА РОБЕВА РАМАДАНОВИЌ

Почивај во мир и спокој мила сестро Рија,

Ти посакуваат братот Иванчо, внуците Кочо и Оливера со семејствата

СЕЌАВАЊЕ

Поминаа 4 тажни години без тебе

ТОМО ГРУПЧЕВ

Фамилија Групчеви