врати се на Слободен Печат

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока и неизмерна тага ги известуваме сите роднини, пријатели и професионални соработници дека на ден 6 мај 2023 година почина нашиот драг, племенит и почитуван сопруг, татко и дедо

проф. д-р Зоран Милутиновиќ

Посмртните останки ќе бидат изложени во Капела 1 на Градските гробишта – Бутел во Скопје од 11 до 12 часот на 11 мај. Погребот ќе се изврши во 13 часот.

Ожалостени: сопругата Слаѓана, ќерката Александра, синот Срѓан и внуците Софија и Александар

Последен поздрав

до нашиот најсакан

Слободан Катушевски

Жална вест,со голема жалост ве известуваме дека на 08.05.2023 почина нашиот најсакан татко и сопруг. Почивај во мир

Тијана, Татјана, Филип и Мартин

 

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот драг и почитуван колега,соработник и пријател

Прим.д-р ЃОРЃИ ГОЦЕВ

Проф.д-р Горан Димитров

Претседател на МЛД и Управен одбор на МЛД

 

ГОДИШЕН ПОМЕН

Помина една година откако не напушти нашата сакана мајка, свекрва, баба и прабаба

РАДОЈКА СОКОЛИЌ

Тагата и болката остануваат вечно во нашите срца.

Во среда 10.5.2023 година во 11 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на Градските гробишта Бутел и ќе положиме свежо цвеќе.

Од синот со семејството

ЕДНА ГОДИНА

Без нашиот единствен

Зоран Ангелов

Ни недостасуваш секој миг.

 

Твоите Кате, Искра и Калина

ЕДНА ГОДИНА

Зоран Ангелов

Фалиш куме, секој ден. Многу…

 

Кумашините

Двегодишен помен

Поминаа две години без нашата најсакана мајка и баба Ели

ЈЕЛЕНА МАКЕЛАРСКА

Спомените со тебе ни се приказни за добра ноќ… Те сакаме

Од ќерката Јована, зетот Славчо, внуците Итан и Киан

Двегодишен помен

Две години без нашата мајка и баба Ели

ЈЕЛЕНА МАКЕЛАРСКА

Ни недостасуваш секој ден, те сакаме бескрајно.

Од ќерката Маја, зетот Виктор , внуките Бриа и Кира

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Со голема тага се простуваме од нашиот верен колега, пријател и пред се’ голем човек

Прим. д-р Ѓорѓи Гоцев

2.3.1953 – 5.5.2023 година

Кој со својата долгогодишна работа даде значаен придонес во дерматолошката патохистологија и Македонското здравство.

Нека му е Вечен споменот. Сочувство до семејството.

Последен поздрав од колегите од ЈЗУ УК за дерматологија – Скопје

Двегодишен помен

Поминаа две години без нашата сестра, тетка и баба

ЈЕЛЕНА МАКЕЛАРСКА

Засекогаш во нашите срца и мисли…

Сестрата Сузана, зетот Душко, Александра и Петар со семејствата

 

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Прим. Д-р Ѓорѓи Гоцев

Почивај во мир.

Ќе оставиш празнина во нашите души. Нека ти е светол патот!

Од сестрата Лиле, зетот Борче и внуките Искра и Елена со зетовците Александар и Даниел

ЖАЛНА ВЕСТ

Со огромно жалење ве известуваме дека почина нашиот непрежален сопруг и татко

Прим. Д-р Ѓорѓи Гоцев

Погребот ќе се изврши на 6.5.2023година на Градските гробишта Бутел, во Капела од 13 до 14 часот.

Од ужалената сопруга и ќерките Весна и Сања со зетовците Бранимир и Антонио

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ВАСИЛКА ЈУРУКОСКА

Почивај во мир драга вујна Васа.

Ќе оставиш празнина во нашите души. Нека ти е светол патот!

Од Драгица, Горде и Мими со фамилиите

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока жал им соопштуваме на сите роднини и пријатели, дека на 02.05.2023 година почина нашата сакана и мила мајка и баба

ВАСИЛКА ЈУРУКОСКА

28.01.1948 - 02.05.2023

Последна почит ќе и оддадеме на 04.05.2023 година на Градските гробишта Бутел  со почеток од 12 часот.

 

Од ќерката Даниела и внуката Јана

 

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На

ВАСА ЈУРУКОСКА

Со добрина и храброст чекореше во животот.

Почивај во мир.

Милица и Владо Јуруковски со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата снаа

ВАСИЛКА ЈУРУКОСКА

Убавите спомени за Тебе,  трајно ќе ги чуваме во нашите срца.

Почивај во мир,

Рокса и Петре Георгиевски со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Ги известувам роднините и пријателите дека на 20.4.2023 година, по долго боледување, почина мојата мила и сакана тетка

КАТЕРИНА ЧУЛЕВА

1937-2023

Со почит, внуката Евица Костова

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 1  Мај  2023 година изминува  една  година исполнета со болка, тага и незаборав за нашата мила и сакана сопруга, мајка и баба

УБАВКА СТОЈАНОВА

Бескрајно ни недостасува нејзината добрина, храброст, љубов и потпора кои ни ги пружаше целиот свој живот.

Една  години не си со нас, но за навек си во нас.

Ожалостените: сопругот Благоја , ќерката Габриела, синот Зоран  со семејствата