врати се на Слободен Печат

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Многу ќе ни недостасуваш

СЛАВИША КАЈЕВСКИ

1982-2021

Од сестрата Наталија и Тијана

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

ПАВЛИНА КАРАНФИЛОВСКА

(27.5.1927-1.12.2021)

Ќе недостасуваш многу Павлинче, нека ти е светол патот меѓу ѕвездите.

Со љубов Маре и Лица со фамилијата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата сакана мајка, сопруга, свекрва, баба и сестра.
Вечно ќе живееш во нашите срца.

ПАВЛИНА КАРАНФИЛОВСКА

(27.5.1927-1.12.2021)

Твоите сакани

Александар, Слободанка, Слободан и Љубиша.

ЖАЛНА ВЕСТ

На 30.11.2021 година, по кусо боледување почина нашата сакана сопруга, мајка, свекрва и баба.

СЛАВИЦА ВАСИЛ СПИРОСКА

10.11.1953 - 30.11.2021

Погребот ќе биде на 01.12.2021 година во 13:00 часот на Градските гробишта Бутел во Скопје.

Од сопругот Митко, синот Огнен и ќерката Искра со нивните семејства

СЕЌАВАЊЕ

ИВАН КАТАРЏИЕВ

1926-2018

Нашата љубов, почит и спомените за тебе се наше секојдневие. И секогаш ќе бидеш во нашите срца

Почивајте во мир.

Весна, Андреј и Иван

СЕЌАВАЊЕ

НАДА КАТАРЏИЕВА

1928-2016

Нашата љубов, почит и спомените за тебе се наше секојдневие. И секогаш ќе бидеш во нашите срца.

Почивај во мир.

Весна, Андреј и Иван

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Со длабока тага и болка, ги известуваме сите роднини и пријатели дека нашиот сакан и непрежален сопруг, татко и дедо

НИКОЛА КЕНКОВ

почина на ден 29.11.2021 година.

Погребот ќе се изврши на Градските гробишта Бутел на ден 30.11.2021 година, во капела од 10:30 до 11 часот.

Со љубов,  твоите најмили

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашата почитувана пријателка и колешка

РАДМИЛА КОЦАРЕВА

Нека ти е вечна слава.

Магдалена Групче и семејство Љупчо Групче.

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

БОЖАНА КОЦЕВА

(од Велес)

1937-2021 година

Најмилите секогаш остануваат во нашите срца додека сме живи.

Од сопругот Коцев Костадин – Коце

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

до нашата мила и сакана

ЦАРЕ МИШЕВА

(од Ресен)

Почивај во мир, со длабока тага.

Милка со семејството

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

Др.СТОЈЧЕ КОВАЧЕВСКИ

1941-2021

Нека ти е вечна слава голем човеку

Oд Дарко Башоски со семејството

СЕЌАВАЊЕ

ДАНЧЕ ПАВЛОВСКИ

20 тажни години без тебе мил мој сине, тешка е помислата дека поминаа 20 години откако настрада заедно со кумот Спасе.

Не дочека да видиш колку се успешни твоите драги деца, Данимир и Кристина.

Многу те сакаме, твојата мајка, брат и деца.

ЧЕТИРИЕСЕТДНЕВЕН ПОМЕН

Ги известуваме сите роднини и пријатели дека   во Понеделник на 29.11.2021 година во 13 часот на градските гробишта Бутел, ќе се одржи четириесетдневен помен за нашата сакана мајка, баба и свекрва

БОСИЉКА ГРУЈЕВСКА

Од ужаленото семејство

 ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

 Изминаа 6 месеци од смртта на нашиот сакан сопруг, татко и дедо

МИЛОШ ЗМЕЈКОВСКИ

По тој повод во сабота на 27.11.2021 г. во 11:00 часот на Градските гробишта Бутел ќе го посетиме неговиот вечен дом и ќе положиме свежо цвеќе.

Од семејството Змејковски

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашата најпочитувана, со најблагородно срце и најчиста душа, пријателка и сосетка

РАДМИЛА КОЦАРЕВА

Почивај во мир, најмила наша госпоѓа Рада!

Со особена почит, соседите од зграда 87 на бул. Илинден, Скопје

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

ПОПОВСКИ РАДОВАН

74 години од Куманово

Мил наш Раде, Фадер, Дедо Раде

Во тишината на вечниот мир нека те следи нашата љубов посилна од времето и заборавот.

Твоите Лепосава, Ана, Благојче, Ивана, Огњен , Елена, Новица, Јован, Петра, Никола, Јосиф, Максим

ЕДНОГОДИШЕН   ПОМЕН

За нашиот мил и сакан сопруг,татко и дедо

КОСТАДИН СТОЈАНОСКИ

1940 - 01 декември 2020

Далеку си од нас,но никогаш оддалечен од нашите мисли и сеќавања за годините поминати со тебе. Почивај во мир!

Твоите најмили, сопругата Анкица, синот Дарко и ќерката Камелија со семејствата

 

ШЕСТМЕСЕЧЕН ПОМЕН

На 27.11.2021 година се навршуваат шест месеци од смртта на нашата сакана и почитувана сопруга, мајка, свекрва и баба

МЕНА ПАВЛЕСКА

1945-2021

По тој повод на 27.11.2021 година во 11:45 часот ќе го посетиме нејзиниот вечен дом на гробиштата во Ѓорче Петров и ќе положиме свежо цвеќе . Ти засекогаш ќе бидеш во нашите срца.

Од сопругот Михајло, синот Влатко, снаата Лидија и внуката Сандра