врати се на Слободен Печат

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

Помина една година од смртта на нашата најсакана сопруга, мајка, свекрва и баба

МЕНА ПАВЛЕСКА

1945-2021

Секогаш ќе ни недостасуваш, те сакаме бескрајно.

Поменот ќе се одржи на 28.5.2022(сабота) година во 10:30ч. на гробиштата во Ѓорче Петров и ќе положиме свежо цвеќе.

Ти секогаш ќе бидеш во нашите срца.

Од сопругот Михајло, синот Влатко, снаата Лидија и внуката Сандра

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

ЈОВАН СИЛЈАНОВСКИ

с. Гари

1934-2021

Чесност, Амбиција и Дисциплина се одлика на големи луѓе.

Почивај во мир.

Од семејството

IN MEMORIAM

ИВО ТЕМЕНУГОВ

2002-2022

Дваесет години непребол.

Оле со децата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашиот долгогодишен другар

ГОЦЕ АНДОНОВСКИ

од Сашо-Цампа, Златко, Љиља, Цици

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

На нашиот зет и тетин

МИХАЈЛО ЕЛЕНЧЕВСКИ

Почивај во мир.

Од Раде Вељановски со семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока тага и жалост соопштуваме на сите роднини и пријатели дека на ден 22.5.2022 година, почина нашиот драг и почитуван брат, вујко и стрико

ЈОНЧЕ ЦВЕТКОСКИ

1948-2022

Твојот ведар лик, љубов и посветеност ќе ни недостасува.

Секогаш ќе бидеш во нашите мисли и срца.

Последната почит и испраќање е спроведено на ден 24.5.2022 година.

Бранкица, Трајче, Стојка, Горан со семејството и Магдалена со семејството

ЖАЛНА ВЕСТ

Со жал ве известуваме дека по долга борба со болеста си замина нашиот сакан и најдобар сопруг и татко

ТРАЈЧЕ БАЗЕРКО

Засекогаш ќе останеш во нашите срца и мисли.

Посмртните останки ќе бидат изложени во капела во понеделник, 23.5.2022 г. во 11 часот на Градските гробишта Бутел.

Од семејството

СЕЌАВАЊЕ

Една година без нашата драга пријателка

ДРАГИЦА ЈАНЕВА

Вечно во срцата на Емине, Кики, Васе и Станојка

ЖАЛНА ВЕСТ

Со  длабока тага и болка се простуваме од нашиот сакан дедо и прадедо

МИХАИЛ ЧЕПРЕГАНОВ

Ти благодариме за твојата бескрајна љубов, внимание, посветеност и грижа.

Почивај во мир.

Ожалостени внуците Јован, Мила и Бојана и правнуците Максим и Анастасија

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

До нашиот

ЧИЧО МИШЕ

Почивај во мир.

Од внуците Тоше и Васе со семејствата

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашиот сакан брат и девер

ПРОФ.Д-Р МИХАИЛ ЧЕПРЕГАНОВ

Времето минува, но нема заборав!

Остануваш во наше длабоко сеќавање.

Почивај во мир.

Твоите Методи и Калина Чепреганови

СЕЌАВАЊЕ

Изминаа 5 тажни години без нашиот сакан и почитуван

Проф. Др. ЃОРЃИ СТАВРИЌ

Неговата љубов, ведрина, дух и ум ни недостигаат секојдневно.

Сопругата Василка и синовите Владимир и Дејан со семејствата

ЖАЛНА ВЕСТ

Со длабока жалост ги известуваме сите роднини и пријатели дека нашиот сакан татко

МИХАИЛ ЧЕПРЕГАНОВ

Почина на 18 мај 2022 година.

Посмртните останки ќе бидат изложени во капелата на

Градските гробишта во Штип на ден 21 мај 2022 од 11 до 12 часот.

Погребот ќе се изврши во 12 часот.

Од ќерката Билјана и зетот Жико

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

на нашиот сакан чичко

ПРОФ.Д-Р МИХАИЛ ЧЕПРЕГАНОВ

Беше еден и единствен!

Почивај во мир.

Твоите Цеце, Гоце, Стефан и Ана Дојчиновски

Тања, Владо, Матеј и Јоана Чанговски

ТАЖЕН ПОМЕН

АЛЕКСАНДАР ЛУЧКО

1906-1973

Секогаш беше горд на мене и јас се трудев да ги исполнам твоите високо зацртани цели.

И сега, да си тука, би бил задоволен од она што јас го направив за сиве овие 80 години.

Почивај во мир, мој сакан тато.

Твојата прва ќерка

Татјана Лучко Јовановиќ

 

ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ

МИХАИЛ ЧЕПРЕГАНОВ

Многу сум тажна, а исто така и горда што беше дел од мојот живот.

Засекогаш ќе останеш во моето срце и мисли и вечно ќе ти бидам благодарна за животот што ми го дари.

Нека ти е светол патот во вечноста, почивај во мир.

ЛЕНЧЕ

ЕДНОГОДИШЕН ПОМЕН

На 22 мај (недела) 2022 година се навршува една година од загубата на нашиот сакан

КОСТА ПЕТРОВСКИ

По тој повод, во 12:00 часот, ќе положиме свежо цвеќе на неговиот вечен дом.

Со љубов и почит,

Од семејството

ГОДИШЕН ПОМЕН

Измина една година од смртта на нашиот сакан, сопруг, татко и дедо

МИЛОШ ЗМЕЈКОВСКИ

По тој повод во сабота на 21.5.2022 г. во 11:00 часот на Градските гробишта Бутел ќе го посетиме неговиот вечен дом и ќе положиме свежо цвеќе.

Од семејството Змејковски